Reclamepanelen

 

Dibond panelen:

 

Een composiet materiaal bestaande uit een zwart gekleurde lichte polyethyleenkern en 2 stevige externe aluminiumlagen. De aluminium lagen zijn wit oven gelakt met Polyester. Dibond is vormvast, UV en vocht bestendig en geschikt voor lange termijn.

 

PVC Schuimplaten:

 

Deze geschuimde kunststofplaat biedt een gewichtsbesparing van 50% ten opzichte van het Dibond materiaal. Toch is de plaat voldoende stevig voor binnen- en buitentoepassingen van korte of middellange termijn.

 

Aluminium Panelen:

 

Met onze aluminium panelen zorgt u voor die extra touch bij events, beurzen en bij uw bedrijf ter plaatse. De naambekendheid en look worden door deze borden op een klassieke manier vertegenwoordigd.

 

Kanaalplaat:

 

De kanaalplaat is de ideale plaat voor veelvuldig, evenementieel gebruik, deze kan letterlijk en figuurlijk tegen een stootje! Dankzij zijn interne kanaalstructuur, is deze plaat een lichtgewicht in gebruik.

Plexiglas:

 

De luxe uitstraling van plexiglas borden komt bijzonder goed tot zijn recht op bijv. naamborden aan gevels of in kantoor- en vergaderruimtes ook foto's zijn mogelijk.

Copyright © All Rights Reserved