Interieurdecoratie

 

Nieuwe trend is het decoreren van binnehuismuren met zelfklevend vinyl. Zo kunnen teksten, gedichten uw modern of rustiek interieur een extra effect geven.

 

 

 

Jouw mooiste foto op canvas!

 

Een foto is meer dan een afdruk alleen; in een flits leg je een bijzonder gebeurtenis voor eeuwig vast. En zeg nu zelf, jouw mooiste herinnering verdient toch ook een groot canvasdoek?Echt kleurvaste canvas, van hoge kwalitei t.Gespannen op een stevig houten fr ame.Inclusief spielatten, om de foto op canvas goed op spanning te h ouden.Keuze uit frames: 2 cmen 4,5 cm dik.Met gratis ophangsetje!
Het frame van 4,5 cm geeft je foto op canvas meer body. Het komt hiermee iets verder van de muur, wat een mooi ruimtelijk effect geeft.

 

Foto op plexiglas; de ultieme fotodecoratie.

 

Verfraai jouw muren met een trendy wanddecoratie. Met een foto achter plexiglas creëer je een elegant glanseffect, gecombineerd met een prachtige dieptewerking.4 verschillende soorten: 6 mm plexiglas, 3 mm dibond / 3 mm plexiglas, 3 mm dibond / 10 mm plexiglas, 20 mm plexiglas (fotoblok).Fotoafdruk op special fine art, gevestigd achter hoogwaardig plexiglas. Ook wel acrylglas genoemd.Verkrijgbaar in verschillende formaten.Optimale kleurkracht en detailweergave.Vormvast en uiterst duurzaam.Voor staande of hangende toepassingen.

 

Prachtige aluminium textielframes

 

Met het aluminium textielframe laat je de emoties van de foto afspatten. Niet alleen vanwege de ultieme vergroting van de foto op een elegant doek, maar ook het strakke profiel geeft een fantastische uitstraling.

Copyright © All Rights Reserved