Bedrukkingen

 

Borduren:

 

De bekende borduurtechniek is een techniek waardoor je goed kwalitatief textiel kunt voorzien van een mooie en kwalitatieve borduring waardoor je een perfect resultaat ceërt. Borduren staat voor design met gevarieerde mogelijkheden qua kleueren en verschillende lijnen. Borduren geeft een chique uitstraling.

 

 

Flex:

 

Met flex (gedroogde verf op een drager) bedrukken wij textiel vanaf 1 stuk in 1 kleur. Dit systeem geeft de mogelijkheid om bv. T-shirts als geschenk aan te maken met een persoonlijke opdruk, zoals een naam en een rugnummer. Deze bedrukking is uiterst geschikt voor personalisatie. Het verfvel wordt aan de hand van een snijplotter uitgesneden en het overtollige van de drager verwijderd. Het te drukken beeld kan d.m.v. een warmtepers overgebracht worden op textiel. Hiervoor hebben we een minimale teksthoogte van 1,5 cm nodig om te kunnen verwerken en enkel zeer eenvoudige logo's kunnen hiermee worden verwerkt.
 Enkele voorbeelden van flexkleuren zijn: wit, zwart, blauw, rood, 3 fluokleuren, metallic kleuren, enz.

 

 

Sublimatie:

 

Sublimatie wordt gebruikt in de textielindustrie voor het bedrukken van textiel, maar ook van gebruiksvoorwerpen. Onder druk en bij hoge temperatuur wordt een verflaag op het voorwerp aangebracht, waardoor het een verbinding aangaat met de acrylaat of polyester ondergrond. Voorwerpen die op deze manier zijn bedrukt, zijn goed was- en krasbestendig, omdat het niet op het oppervlak is bevestigd, maar in het oppervlak is geïntegreerd. De full colour afdruk is echter alleen mogelijk op witte textiel. Op licht gekleurde textiel is het wel mogelijk maar dan zullen er wel andere kleuren ontstaan.

 

 

Zeefdruk:

 

Zeefdruk is een printtechniek wat een betrouwbaar en langdurig resultaat geeft. Door deze methode wordt de bedrukking door middel van inkt door het oppervlak geduwd. Deze methode wordt gebruikt op alle opervlakten. Hoge kwaliteit zelfs met meer dan 1 drukkleur. Wordt aanbevolen bij grotere aantallen.

 

 

Tampondruk:

 

Deze methode brengt een indirecte inkt laag aan door middel van een mal die is gemaakt met een licht relïef. Het is de meest voorkomende methode op kleine producten zoals bijvoorbeeld pennen. Door de veelzijdigheid kun je hierdoor de meest kromlijnige vormen drukken en is het de meest economische oplossing voor veel producten.

 

 

Laser:

 

Lasergravering is een precieze en duurzame methode. De laserstralen graveren het ontwerp op een harde oppervlakken. Behalve metaal kan het ook worden gebruikt op hout, leer/PU en glas met een chique en elegant resultaat.

 

 

Doming:

 

Domen of doming. Een sticker wordt voorzien van een 2 componenten hars-laag (epoxy). De naam dome komt van de ronding welke aan een dome doet denken. De epoxylaag is glashelder waardoor het beeld eronder niet alleen beschermd wordt, maar zelfs enigszins “vergroot”. Deze harslaag geeft het product een extra dimensie en daarnaast zorgt het ervoor dat de bedrukking krasvast en kleur-echt blijft. De sticker is altijd in full colour geprint, dus is er geen sprake van PMS kleuren, maar wel van een heel kleurig logo met een fantastische uitstraling.

 

 

Geborduurde badges:

 

Bedrijfslogo's, emblemen, insignes voor beveiliging, bedrijfskleding, uniformen, sportverenigingen, scouting, judoclubs ...

 

 

Etsen:

 

Een electrode druktechniek die wordt toegepast op metaal zoals bijv. metalen bekers, ballpoints, zakmessen, sleutelhangers.

 

 

Blinddruk:

 

Uw logo wordt met behulp van warmte in het materiaal gedrukt. Wordt voornamelijk gebruikt op agenda's.

 

 

Foliedruk:

 

De folie wordt met behulp van warmte in het materiaal gedrukt in mat of glans. Wordt voornamelijk gebruikt op agenda's.

 

 

Sticker:

 

Opdruk in standaardkleur(en) op een witte of transparante, krasvastesticker. Deze wordt op het artikel of op de verpakking geplakt. Wordt voornamelijk gebruikt bij geschenkverpakkingen van bijv.kaarsensets en verpakkingen met inleg zoals bijv. gereedschapsets.

 

Drukwerk:

 

Flyers, visitekaartjes, folder, brochures, postkaarten, posters, ...

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved